Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Territori de Valor anima a explicar sense complexos que la Noguera és un territori que val com l’or

Els nous materials promocionals es presentaran el 7 de juliol a les 19.30, a la sala Maria Rúbies del Consell Comarcal de la Noguera

DIVENDRES 03 JULIOL 2020

En el marc del projecte “Territori de Valor: posar en valor els recursos del territori com a dinamitzadors del turisme familiar” es convoca l’acte de presentació de les noves actuacions i l’entrega del material elaborat fins ara.

L’esdeveniment tindrà lloc el dia 7 de juliol de 2020 a la Sala Maria Rúbies del Consell de la Comarcal de la Noguera a les 19.30h de la tarda.

El projecte Territori de Valor d’aquesta anualitat posa a disposició de les empreses que es dirigeixen a públic familiar com allotjaments rurals, hostals, restaurants i altres negocis, materials d’informació i entreteniment per fidelitzar aquest tipus de públic familiar i alhora promoure atractius turístics de la comarca de la Noguera. Aquests materials estan formats per fullets de cada punt turístic amb la seva història, fitxes amb propostes didàctiques  i estovalles de paper d’un sol ús que es poden pintar.

Unes 40 empreses, entitats i agents del territori ja s’han inscrit al projecte per explicar sense complexos que som un territori que val com l’or. Per inscriure’s com a participant en el projecte cal omplir el formulari ubicat a www.territoridevalor.cat

Per assistir a la jornada cal enviar un correu electrònic a jguasch@noguerasegrianord.cat abans del 5 de juliol de 2020 o bé realitzar la següent inscripció.

El projecte Territori de Valor està coordinat pel Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord i finançat pel Consell Comarcal de la Noguera, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.